top of page
Sanna About.jpg

Om Isoletto Design

Isoletto Design är en designstudio grundad och driven av mönsterformgivaren och designern Sanna Jonsson. Vi är belägna i Umeå vid kusten i norra Sverige och arbetar idag med mönsterformgivning åt kunder över hela världen. Isolettos mönster har tryckts på allt från förpackningar och tapet till kläder och textil metervara.  

​På Isoletto Design tror vi på skaparglädjens kraft och den magi som uppstår när man omger sig med det som är vackert. Att sätta mönster på en produkt är för oss att ladda den med något mer än bara sin funktion: det är att ge produkten liv.

I alla tider har vi människor haft en tradition av att smycka våra saker med mönster av olika slag. Även om mönstret inte gjorde föremålet i sig mer praktiskt så la man ändå tid och möda på att göra sina saker lite vackrare. Varför? För att det gav ett annat värde: en glädje och samtidigt möjlighet att berätta en historia. Den traditionen vill vi på Isoletto Design föra vidare!

Samtliga av Isolettos mönster är ritade för hand i vår lilla studio och därefter bearbetade och digitaliserade i Adobe Illustrator. Vi arbetar uteslutande med vektoriserade mönster vilket ger en flexibilitet och stor möjlighet att möta alla våra kunders behov gällande färg, mått och skala.

 

Besök gärna vår mönsterkatalog eller kontakta oss för uppdrag och specialprojekt.

Välkommen till Isolettos fantasifulla mönstervärld!

 

Pattern Process.jpg
bottom of page